Vila Viktorija

Ukupno pregledano
2228 puta
Redni broj oglasa
1462
Odgovorno lice
Ulica
Cara Dušana 53
Grad
Banja Luka
Poštanski broj
78252
Fiksni telefon
+387 51 507 420
Mobilni telefon
Fax
Web sajt

Vila Viktorija - Hotel

“Vila Viktorija” je novootvoreni hotel koji se nalazi u Trnu. Udaljen je 10 KM od Banja Luke, a 15 KM od Banjalučkog aerodroma Mahovljani. Do hotela se može doći magistralnim putem Banja Luka – Gradiška, ili starom gradiškom cestom. U svojoj ponudi posjedujemo jednokrevetne sobe sa francuskim ležajem, dvokrevetne sobe te dvokrevetne i četvorokrevetne apartmane. Posjedujemo vlastiti parking prostor za goste hotela i restorana.

Sve sobe su moderno opremljene, i pored osnovnog sadržaja, raspolažu sa radnim stolom, direktnom telefonskom linijom, LCD TV prijemnikom sa preko 60 domaćih i satelitskih programa, bežičnim i kablovskim internetom te jedinicom za upravljanje (grijanje, hlađenje, ventilacija).

Za veći komfor tokom dnevnog boravka tu su i grilje na prozorima, kao i bešumni mini bar. Po želji gosta u ponudi su kupatila sa tuš kabinom ili kadom.
Kako biste sa sobom nosili što manje kofera u našim sobama vas čeka hotelski fen te kozmetički set za kupatilo.

U našim apartmanima vam je na raspolaganju, pored osnovnog sadržaja čajna kuhinja, dnevni boravak sa garniturom za sjedenje i velikim LCD TV, balkon sa garniturom za sjedenje, hidromasažna kada ili tuš kabina sa parnom saunom, te mogućnost priključka aparata na 110 volti. Sve spavaće sobe su prilagođene odmaranju sa udobnim ležajevima i damast pamučnim posteljinama (100% pamuk). Higijena cijelog objekta je na visokom nivou.

Gostima su na raspolaganju i usluge pranja i peglanja garderobe, kao i restoranske usluge „room service“ u periodu od 07:00 do 23:00 časova. Nekoliko primjeraka dnevnih novina, svakodnevno su na raspolaganju gostima. Recepcijska služba organizovana je za pružanje usluga 24 sata, u sklopu koje se nalazi uređaj za faksiranje, skeniranje i štampanje vaših dokumenata.

Napominjemo da posjedujemo i sef za čuvanje vaših dragocjenosti.
U cijenu noćenja je uračunat doručak u našem restoranu sa vrhunski kvalitetnom hranom, ugodnim ambijentom i ljubaznim osobljem.

Nudimo i usluge polupansionskog i pansionskog smještaja.

Kontaktirajte Vila Viktorija

Vaše ime i prezime

Vaš kontakt telefon

Vaša email adresa

poruka


unesite kod sa slike iznad