ZLATAR

Ukupno pregledano
1721 puta
Redni broj oglasa
175
Odgovorno lice
Ulica
Knez Mihajlova 19
Grad
Beograd
Poštanski broj
11000
Fiksni telefon
011/263 62 44
Mobilni telefon
Fax
Web sajt

ZLATAR - Zlatare i nakit

Naša mala zlatarska radnja nalazi se već više od pola veka u srcu Beograda – u Knez Mihajlovoj ulici broj 19.
Za to vreme nismo se mnogo promenili, sem što se trudimo da stalno obogaćujemo asortiman proizvoda, u suštini ostali smo isti – vredni, radni, pouzdani, tačni, kvalitetni, korektnih cena, ljubazni prema mušterijama. Zadovoljstvo nam je da vam ponudimo neke neprolazne vrednosti – nakit koji nije samo trenutno u modi, čime čuvamo naše stare ali i pridobijamo nove mušterije.

Posebno smo ponosni na našu kolekciju od preko sto modela vereničkog prstenja i burmi sa dijamantima. Neretko se desi da nam dodju budući mladenci upravo zato što su verenički prsten ili burme kod nas kupili i njuhovi roditelji, pre 25 – 30 godina.

Sa posebnom pažnjom se posvećujemo popravkama i održavanju vašeg nakita a radimo i procenu i otkup lomljenog zlata. Od vas očekujemo da nam sugestijama i savetima pomognete da zadržimo poziciju na tržištu. Ako imate neke primedbe, ili mislite da treba nešto da popravimo u našem poslovanju – recite nama. A ako ste zadovoljni onim što vam pružamo – pričajte svima. Preporuka je najbolja reklama.

Vaš zlatar

Kontaktirajte ZLATAR

Vaše ime i prezime

Vaš kontakt telefon

Vaša email adresa

poruka


unesite kod sa slike iznad