NADA DIVA

Ukupno pregledano
1811 puta
Redni broj oglasa
174
Odgovorno lice
Dr med. Nada Radulaški
Ulica
Vase Stajića 25
Grad
Novi Sad
Poštanski broj
21000
Fiksni telefon
021 421 892
Mobilni telefon
Fax
Web sajt

NADA DIVA - Poliklinike

POLIKLINIKA NADA DIVA postoji već 16 godina, prvobitno kao specijalistička ordinacija, zatim od 2006. godine specijalistička ordinacija prerasta u polikliniku sa proširenjem delatnosti u oblasti dermatologije, plastične hirurgije, fizikalne medicine i rehabilitacije. Od osnivanja, sedište ordinacije je u ulici Vase Stajića br.25 u centru Novog Sada.

Osnivač Dr. Nada Radulaški, specijalista fizikalne medecine ima u vidu, da pored očuvanja zdravlja i uredan i lep izgled doprinosi osećaju zadovoljstva svakog pojedinca i ima ulogu u postizanju psihofizičke ravnoteže koja nam je neophodna za realizaciju svih naših životnih ciljeva.

Za sve vreme našeg postojanja, naša interesovanja i koncepcija rada su usmerene ka najmodernijim tehnologijama u oblasti medicine – laserima. Od samog početka rada pratimo svetske tokove uvođenjem najpre GaAs lasera za terapiju kako koštano-zglobnog tako i mišićno-ligamentnog sistema kao i HeNe laserau dermatologiji čije se korišćenje održalo i do danas zahvaljujući njegovom odličnom terapijskom dejstvu na problem akni.

Prateći svetske standarde, u Poliklinici Nada Diva postoje trenutno najmoderniji i najefikasniji laseri u domenu estetske medicine.


Pomenućemo neke lasere koje mi primenjujemo a koji predstavljaju sam vrh u laserskoj tehnologiji danas: -Diodni laser, laser poslednje generacije za trajnu epilaciju; trenutni svetski hit FRAXEL laser za rešavanje problema ožiljaka, strija i laserskog liftinga kože lica, vrata, dekoltea i stomaka. Takođe, metoda koja spada u inovativnu tehnologiju a to je radiotalasna hirurgija, primenjuje se u našoj Poliklinici od samog početka za uklanjanje promena na koži kao što su mladeži, bradavice, fibromi, keratoze. Od nedavno, radiotalasi se koriste i u svrhu podmlađivanja koje pored botoxa, filera, mezoterapije takođe primenjujemo.

Ako želite da sačuvate i unapredite svoje zdravlje i lep izgled, mi Vam pružamo tu mogućnost koristeći vrhunsku tehnologiju u lečenju koju primenjuje iskusni stručni tim lekara specijalista koji svakodnevno ordinira u našoj Poliklinici.

 


Kontaktirajte NADA DIVA

Vaše ime i prezime

Vaš kontakt telefon

Vaša email adresa

poruka


unesite kod sa slike iznad